Baasjes

Wat baasjes zeggen

Onze toller Senghe is blij met Maud. Hij rent enthousiast naar de deur zodra hij de Maud’s bus hoort aankomen. En gelijk heeft ‘ie: het welzijn van de hond staat voorop bij Maud. Bv als het warm is worden de uitlaattijden vervroegd. De bus is veilig door alle aparte kennels. Maud is heel erg lief voor je hond en altijd enthousiast. Ook is het super fijn dat als je een onregelmatig rooster hebt, je houd meestal wel op een andere dag mee kan.

Coenielje

Met Maud Mee: betrouwbaar, flexibel, professionele aanpak . Alles is netjes verzorgd ( bus, website, contract) en de prijs- kwaliteit is in verhouding. De groep is niet al té groot. Maud heeft oog voor karakter / achtergrond van je hond. Na elke wandeling krijg je een kort schriftelijk verslagje van de wandeling. Het contact is erg prettig en direct.
Kortom bijna net zo fijn als met de eigen baas meegaan (zo niet soms nog leuker!)

Gaby

Je hond meegeven aan een uitlaatservice draait om vertrouwen. En dat is nou net wat ik vind bij Maud. In grote en kleine dingen: een uitgebreide intake, heldere voorwaarden en duidelijke afspraken, maar ook in ’n appje tussendoor, ’n vraag over hoe het met mijn hond gaat als hij ziek is, ’n betrokken miniverslagje na een uitlaatronde. Met Maud Mee: als ik een hond was, dan wist ik het wel!

Mieke

Onze labrador Ted gaat al een tijd Met Maud Mee. Tot grote tevredenheid! Ted maakt lange wandelingen en is dol op Maud. Maud is professioneel, stipt, enthousiast, flexibel en heeft goed inzicht in de honden en de onderlinge dynamiek. Maud communiceert helder over ophaaltijdstippen, houdt een accurate administratie bij en stuurt zelfs met regelmaat foto’s van je hond tijdens de wandelingen. Haar bus is van alle veiligheidsmaatregelen voor de honden voorzien & ziet er altijd schoon uit.

Maartje

Het aanbod honden uitlaatservices in de regio is groot. Tijdens het kennismakingsgesprek met Maud klikte het goed met Dana: zij is een herplaatshond met steeds meer vertrouwen in de mens.
Maud heeft met haar betrokken, positieve en professionele manier van omgaan met Dana gezorgd dat ze graag meegaat en Dana goed omgaat met de groep honden.
Dit zie ik terug in de foto’s en filmpjes die ze maakt en in de dagelijkse notitie.

Daarbij is Maud accuraat in het plannen, de betaling en worden er duidelijke afspraken gemaakt. En wil je het eens anders dan is ze ook weer zo flexibel dat dit kan.
Zelf geeft ze wijzigingen ruim van te voren aan. Ook als haar iets opvalt bij de hond mailt ze dit door.

Martha

Toen ik naar Heemstede verhuisde zocht ik een nieuwe hondenuitlaatservice, ik zag haar bus al staan bij mij aan de overkant en ook de naam sprak mij aan. Een degelijke bus met aparte kennels in plaats van los in de auto. Maar het meest belangrijke is eigenlijk dat Mickey altijd heel blij is als Maud hem ophaalt. En ook vrolijk rond huppelt op de foto’s die ze stuurt van de wandelingen! Betrouwbaar, accuraat, lief voor de honden en flexibel, ook niet geheel onhandig. Mijn hond is blij, dus ik ben ook blij, Met Maud Mee is echt een aanrader voor elke blaffende viervoeter.

Marjolein